El Vila-real s'abona a l'empat (2-2)

L'equip groguet ha deixat escapar la victòria en l'últim sospir amb un desafortunat gol en pròpia porta de Mandi

Trigueros, Gerard i Yéremi celebren el gol amb Danjuma
Trigueros, Gerard i Yéremi celebren el gol amb Danjuma / Chema Moya (Efe)

El Vila-real haurà d'esperar per a cantar la primera victòria en la Lliga. L'equip groguet ha deixat escapar un triomf que ja tocava amb la palma de la mà i ha sumat el tercer empat en tres partits (2-2). Un desafortunat gol en pròpia porta de Mandi a escassos segons del final ha evitat que els d'Unai Emery sumaren tres punts contra l'Atlètic de Madrid que, per joc, han merescut.

Unai Emery només ha introduït dos canvis respecte a l'onze que va presentar contra l'Espanyol a Cornellà. Estupiñán ha entrat en el lloc de Pedraza en el lateral esquerre i Yéremi Pino ha substituït Moi Gómez, baixa d'última hora per lesió, en la part dreta de l'atac. El Vila-real ha organitzat una teranyina defensiva davant d'un Atlètic de Madrid agressiu i amb una gran pressió, que ha tingut el control del partit en tot moment.

Tot i la bona defensa grogueta, els matalafers han aconseguit crear diverses ocasions de perill, però s'han estavellat una i altra vegada contra Rulli i Mandi. El porter argentí ha desviat al pal un llançament de Lemar, mentre que el central algerià ha tret pràcticament sota pals dos gols cantats. En un gran exercici de resiliència, els d'Emery han aconseguit anar-se'n als vestidors amb el marcador inicial.

Els madrilenys han eixit en la represa amb la mateixa intensitat i tancant l'equip d'Emery en la seua àrea. I quan més estava patint el Vila-real davant del setge de l'Atlètic a la seua porteria, ha arribat el gol groguet. Ha sigut arribar i moldre. En el primer llançament a porteria del partit dels groguets, Manu Trigueros ha superat Oblak, aprofitant una bona acció de Yéremi per banda dreta.

Però l'alegria ha durat massa poc. A penes dos minuts després, Marcos Llorente ha aprofitat una errada d'Estupiñán en una treta de banda per a regalar-li l'empat a Luis Suárez, que no ha perdonat davant de Rulli. El gol ha fet mal al Vila-real i Emery ha tractat de donar un colp d'efecte amb un triple canvi.

L'entrada de Pedraza, Coquelin i Danjuma ha millorat l'equip, però el que ha tornat a ser decisiu ha sigut Yéremi Pino, sense dubte, el millor jugador del partit. El canari ha robat una pilota i ha servit en safata la diana a Danjuma, que s'ha estrenat com a golejador amb el Vila-real. Quedaven encara 15 minuts, però l'Atlètic es mostrava impotent contra un Vila-real molt ordenat. Però un regal en cadena entre Mandi i Rulli ha posat el definitiu 2-2 en el marcador.

Caldrà esperar almenys dues setmanes més per a estrenar el caseller de victòries en Lliga.

També et pot interessar

stats