El Vila-real s'abona a l'empat (1-1)

Iborra, Estupiñán i Coquelin s'han retirat del terreny de joc per diverses molèsties.

Sergio Asenjo en una de les parades del partit
Sergio Asenjo en una de les parades del partit / Villarreal CF.

El Vila-real acumula ja quatre empats consecutius, un fet que no passava des de març de 1999, en el seu debut en Primera. Hui, 1-1 contra el Betis al Benito Villamarín que deixa els d'Unai Emery en quarta posició amb 22 punts.

I tot després d'un partit que començava de cara per als groguets. L’avantatge del Vila-real arribava ben prompte. Als cinc minuts, Pau Torres marcava després d’una treta de córner i una centrada de Parejo. En els primers 30 minuts s'imposava el domini dels groguets. Patia el Betis que, amb el de Pau, ha encaixat 24 gols esta temporada.

El perill per part dels andalusos tenia nom propi, Nabil Fekir, que protagonitzava diversos llançaments que neutralitzava, sota els pals, Sergio Asenjo.

El Vila-real jugava a mantindre la diferencia mentre que el Betis intentava arribar a porta. Quan faltaven deu minuts per a finalitzar la primera part, els de Pellegrini aprofitaven les errades en el control del baló del Vila-real i augmentaven la possessió de l’esfèrica però al descans el marcador estava a favor dels groguets.

Arriba l'empat dels franjaverds

Ja en la segona part, el Betis pujava l'1 a 1 al marcador. Al minut 51, després d’un rebuig des de fora de l’àrea, quan s’havia quedat pràcticament tot el Vila-real parat, un xut des de la frontal d’Aitor Ruibal feia l'empat.

Els dos equips persistien buscant el gol. Els jugadors no volien donar per perdut el baló així que s'hna xiulat moltes faltes als dos equips. De fet, Pedraza ha vist la groga per una entrada comesa a Aitor.

Especial protagonisme han tingut els porters. Sergio Asenjo bloquejava diverses situacions de perill. Una d'elles quan en el minut 65 atrapava un llançament de Tello després de diversos rebots dins de l'àrea. Una altra al minut 85, després d'un tir de Fekir des de la frontal. En l'altre costat del camp, Joel Robles també tenia una destacada actuació, per exemple, després dels dos córners consecutius del Vila-real que buscava el gol de la victòria.

S'ompli la infermeria

La mala notícia per als d’Emery és la retirada d’Iborra per molèsties al genoll i d’Estupiñán per problemes musculars a la primera part i de Coquelin, per molèsties a la cama, en el segon temps.