El Vila-real remunta la caiguda contra el Rayo

Un empat a dos contra l'equip més golejat que ha sabut a poc.

Sansone celebra el gol de l'empat a Vallecas
Sansone celebra el gol de l'empat a Vallecas

Continua l’angoixa del Vila-real, que ha patit per poder fer-se amb l’empat a Vallecas contra el penúltim de la classificació. Un partit ple d'errades i on s'han tornat a veure les deficiències de sempre, les preses per a fer gol que acaben en no-res i una segona part amb moltes dificultats.

Els groguets han sigut els primers a avançar-se en el marcador. Samu ha estat buscant la porteria del Rayo sense treva, fins que en el minut 32 ho ha aconseguit. Ha entrat per la banda esquerra i ha passat el baló ras entre les cames de Dimitresvski. Tot anava bé fins que, en el temps afegit, Raúl de Tomás ha empatat el partit. Un gol psicològic del qual els de Calleja no s’han recuperat en la segona part, el seu punt feble. El Rayo ha tornat amb molta força i Álvaro García els ha donat el segon gol als madrilenys en el minut 65. Els groguets no han aconseguit entrar en el partit fins al minut 76. Han passat d’un gol anul·lat a Funes Mori a un golàs de Sansone, que empatava el partit a 2. Amb un altre gol anul·lat a Sansone i l’expulsió d’Álvaro González en el temps afegit ha acabat el partit.

Un resultat que, tot i ser un empat fora de casa, continua deixant a Calleja contra les cordes. El tècnic s'ha mostrat cansat de la pregunta de les últimes jornades: “Quan m'hagen de tirar, ja em tiraran, sense cap mena de por. Si creuen que és la solució, la van a prendre”.

El que no es pot amagar és que el Vila-real encara no ha guanyat a casa, porta sis jornades sense aconseguir una victòria i els resultats a Europa no són prou bons per a oblidar la resta de problemes. Ara, les dues setmanes de descans per la parada de lliga es pot convertir en un període de reflexió tant per als jugadors com per al tècnic i els jugadors.

També et pot interessar

stats