La Reial Societat acaba amb l'efecte Marcelino (0-3)

El Vila-real ha patit la primera derrota en la nova era del tècnic asturià a la banqueta

Els jugadors bascos celebren un gol davant la desesperació dels groguets
Els jugadors bascos celebren un gol davant la desesperació dels groguets / Andreu Esteban (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
08 de desembre 2023 - 14:33 Actualitzat: 09 de desembre 2023 - 20:24

Bany de realitat a la Ceràmica. La Reial Societat s'ha mostrat molt superior al Vila-real (0-3) i ha posat punt final a l'efecte Marcelino García Toral. La primera derrota del tècnic asturià en el seu retorn a la banqueta grogueta deixa l'equip molt despenjat de la lluita per les places que donen accés a jugar a Europa la temporada que ve. 

L'equip basc ha portat la iniciativa en el joc des del xiulit inicial i Mikel Merino ja ha avisat, amb una rematada de cap en el minut 4, que Jorgensen ha aconseguit desbaratar. Però era un preludi del que vindria poc després. El mateix futbolista ha inaugurat el marcador en el minut 37 amb una cabotada en traure un córner i, quasi acte seguit, Zubimendi ha ampliat la renda visitant en una altra acció a pilota aturada. 

El Vila-real ha pogut reenganxar-se al duel abans del descans, però Remiro, en una doble aturada a llançaments de Parejo i Gerard, ho ha evitat. I per si això fora poc, Kubo, ja en temps afegit, ha aprofitat una pèrdua d'Albiol per a marcar el 0-3.

Marcelino ha intentat canviar el guió del partit amb l'entrada d'Ilias en el lloc d'Alti, i el groguets han començat a arribar a la porteria defesa per Remiro amb més facilitat. Però els bascos també continuaven creant perill en la contra i, de fet, han pogut ampliar la diferència. L'assetjament groguet no ha tingut premi, perquè Remiro s'ha multiplicat per a aturar les accions de Baena, Ilias i Gerard. Tot i la millora en la represa, el marcador ja no s'ha mogut i s'ha consumat la huitena derrota en la Lliga.

Amb només 16 punts en 16 partits, el Vila-real es queda a deu punts del seté lloc i a només set de la zona de descens. I la setmana que ve els groguets visiten ni més ni menys que el Santiago Bernabéu.

També et pot interessar

stats