El Vila-real mor dret (4-4)

L'equip groguet planta cara al campió, però es queda sense opcions de jugar a Europa la temporada que ve

Soloth celebra un dels gols
Soloth celebra un dels gols / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
18 de maig 2024 - 18:45 Actualitzat: 19 de maig 2024 - 23:10

El Vila-real ha aconseguit un empat meritori contra el campió de la Lliga, el Reial Madrid, a la Ceràmica (4-4), que malauradament és insuficient per a jugar una competició europea la temporada que ve. L'equip groguet s'ha refet d'una mala primera part, en què perdia 1-4, i ha aconseguit almenys un punt amb un pòquer de gols de Sorloth, que se situa pitxtxi de la Lliga.

L'equip de Marcelino García Toral ha començat el duel amb energia i Sorloth ha avisat Lunin amb un llançament que el porter ha desviat magistralment. Però, a poc a poc, els groguets han anat desapareixent contra un Reial Madrid que atacava a plaer, davant de la passivitat defensiva local. Arda Güler i Joselu han situat el 0-2 en el marcador amb facilitat, encara que l'olfacte golejador de Sorloth ha permés als seus retallar distàncies. Però, només un minut després, Lucas Vázquez ha tornat a ampliar la renda visitant. I encara faltava el quart, novament de Güler, en una primera part per a oblidar.

A Marcelino no li ha agradat gens el que ha vist sobre la gespa i ha fet un triple canvi en el descans. Albiol, Coquelin i Traoré han substituït Cuenca, Parejo i Ilias, i la realitat és que l'equip ha millorat. Tant, que en a penes deu minuts, ha aconseguit restablir la igualada amb tres gols més de Sorloth. Quedava molt de temps, fins i tot per a somiar amb la victòria i amb la possibilitat de continuar viu en la lluita per Europa. Però el ben cert és que s'ha acabat la gasolina i ja no hi ha hagut ocasions clares per a obrar el miracle.

El Vila-real acabarà la temporada octau, després d'un mal inici de Lliga que l'ha condemnat a no jugar una competició europea la temporada que ve. La pròxima setmana es posarà punt final a la temporada a Pamplona, en un duel intranscendent contra l'Osasuna.

També et pot interessar

stats