Cruel final d'aventura del Vila-real en la Copa

El Vila-real s'ha deixat remuntar pel Madrid i no estarà en els huitens de final 

Parejo i Capoue es lamenten de la derrota
Parejo i Capoue es lamenten de la derrota / Agència Efe

Cruel, molt cruel la derrota i l'eliminació del Vila-real en la Copa contra el Reial Madrid (2-3). Cruel perquè ha desaprofitat un 2-0 amb els gols de Capoue i de Samu Chukwueze, amb una reacció marca de la casa del Reial Madrid que ha superat la crisi amb els gols de Vinícius, Militao i Ceballos. Una temporada més, la Copa del Rei continua sent l'assignatura pendent dels groguets. 

Capoue, pega primer

Quique Setién no s'ha amagat res. Equip reconeixible des de l'onze inicial. Són els elegits més habituals, llevat de la porteria amb el danés Filip Jorgensen. Tindre Gerard Moreno en l'equip és garantia de bon futbol. En una treta de banda, s'ha inventat una assistència que Ettienne Capoue ha convertit en gol, un golàs. Quasi sense angle, ha posat el baló per l'escaire de l'altre pal. Era només el minut 3 de joc. 

Lògicament, el Reial no ha tardat a reaccionar. Com en la Lliga fa unes poques setmanes, ha tornat a veure el partit de costera. Vinícius-Juan Foyth ha sigut un gran duel. Velocitat en el brasiler i intel·ligència en la marca de l'argentí. D'aquesta banda ha sorgit l'ocasió de Fede Valverde que, sol en la frontal, ha llançat el baló alt.

Samu Chukwueze posa la festa

El partit s'ha obert. L'intercanvi de colps amb el Reial Madrid no sol ser garantia d'èxit. Però els d'Ancelotti no estan bé. Fede Valverde, Vinícius i, sobretot, una ocasió de Mendy, la més clara, perdonen. Menció per al porter groguet, amb poc de treball i molta efectivitat. 

El conjunt groguet, a l'espai (el baló i la necessitat la tenia el Madrid), ha creat molt de perill. I en una de les allaus ofensives groguetes, amb molta velocitat, ha arribat el 2-0, que ha resolt Samu, sol davant d'un desesperat Cortois. 

Vinícius retalla

El Reial, exigit, ha eixit decidit a canviar el partit. El primer problema, la lesió de Juan Foyth. Mandi al lateral per a trobar-se Vinícius. Al cap de poc temps, Ancelotti ha llevat Kross i Rodrygo. Marco Asensio i Ceballos al camp. Després d'una pèrdua de Capoue, l'andalús ha filtrat un baló a Vinícius que ha marcat, sol contra Jorgensen. 

Al Madrid, ni aire, resa la dita. I al Vila-real, més esgotat, li ha costat mantindre la velocitat del joc del primer acte. Morales ha eixit per Yeremi, tocat en una acció amb Ruddiger. Samu ja no arribava a tancar Mendy i per aquesta banda ha arribat l'empat: cabotada de Karim Benzema, gran parada de Jorgensen, però el baló li va a Militao que, sol i en línia de gol, ha fet el 2-2.

I la remuntada l'ha concretat el Madrid amb una acció en què els dos jugadors clau -Asensio i Ceballos- han fet el gol de la victòria (3-2), això sí en una jugada que ha començat Vinícius. El llançament de Ceballos des de la frontal, inapel·lable. Just abans, Gil Manzano no ha assenyalat penal per una espenta de Ruddiger sobre Morales, que ha encoratjat La Ceràmica.

També et pot interessar

stats