El Vila-real es regala un Nadal plaenter

Boulaye Dia i Gerard Moreno celebren un dels gols de la nit

El Vila-real aconsegueix la tercera victòria consecutiva en la Lliga i permet al submarí somiar a classificar-se per a competició europea després de derrotar 5-2 l'Alabés en el partit ajornat de la quarta jornada de Lliga.

Els d'Unai Emery ja guanyaven al minut 27 gràcies a dos grans gols. Primer una combinació de primeres entre Parejo i Gerard Moreno ha permés al català marcar amb l'esquerra per tot l'escaire. El segon, també d'assistència de Parejo, l'ha fet Boulaye Dia que ha marcat ras després d'una desmarcada des de dins de l'àrea.

Lluny de deixar el partit per perdut, l'equip basc ha augmentat la pressió, i fruit d'aquesta pressió han arribat dos gols just abans i després del descans amb els quals han empatat el partit. Pere Pons en el 44 voleiava un toc de cap de Joselu i, després, el mateix Joselu ha aprofitat una errada de Pau Torres per batre Rulli que estava fora de la porteria.

El Vila-real necessitava reaccionar, i Emery li ha donat les ales per a fer-ho. Amb l'eixida de Pedraza i Alberto Moreno en banda esquerra, el submarí ha sigut un punyal. De fet, dos dels següents tres gols han arribat des d'aquest costat; i l'altra, naturalment, d'una passada de Parejo que ha vist molt bé el desmarcament de Boulaye Dia.

Yeremy Pino i Gerard Moreno han sentenciat el marcador en els últims minuts.