El Vila-real recupera la plaça de l'Europa League

Torna a ser sext després d´imposar-se 0 a 2 a Las Palmas. Els groguets després de dues derrotes han tornat a marcar.

Els jugadors de l'Hèrcules protesten a l'àrbitre per la senyalització del penal

També amb polèmica ha començat la segona part per una agafada de Calleri a Álvaro en l´àrea. La visió de Fornals ha sigut clau per a la victòria. El castellonenc ha fet la passada a l´espai per a Bacca que no ha desaprofitat per a marcar el 0 a 1, en el minut 65. El colombià s´ha retrobat amb el gol un mes després. Els mateixos protagonistes, en dues accions semblants, haurien pogut augmentar les diferències en cinc minuts. Una cabotada desviada d´Aguirregaray ha sigut l´única aproximació dels locals. I, per fi, en el minut 90, a la tercera, l´àrbitre ha assenyalat un penal clar de Gálvez sobre Sansone quan es plantava sol davant el porter. El mateix davanter, que reapareixia després de tres mesos lesionat, ha transformat el 0 a 2.