El Vila-real recupera efectius per a l'estrena en Champions

Els d'Unai Emery no han jugat aquest cap de setmana el seu partit lliguer

L'entrenador del Vila-real, Unai Emery, en una sessió d'entrenament
L'entrenador del Vila-real, Unai Emery, en una sessió d'entrenament / Twitter: @villarrealCF

El Vila-real s'ha entrenat per última vegada abans de la seua tornada a la màxima competició continental, la Champions League, aquest dimarts contra l'Atalanta a l'estadi de la Ceràmica.

El conjunt groguet ho ha fet amb els efectius que en les últimes setmanes eren baixa per lesió o per estar concentrats amb les seues respectives seleccions. Així, Emery ja té disponibles jugadors com Yeremy Pino o Albiol i recuperats per a la causa altres com Parejo o Gerard Moreno, que va donar un esglai a l'afició grogueta després de retirar-se de la concentració de la selecció espanyola. Els únics absents en la sessió d'aquest dilluns han sigut Samu Chukwueze que continua recuperant-se de la seua lesió i Dani Raba.

El Vila-real ha recuperat efectius, gràcies, també, al fet que ha pogut descansar del seu partit de lliga d'aquest cap de setmana que l'havia d'enfrontar a l'Alabés, però que la Lliga va ajornar a causa de la proximitat del partit de Champions i de l'arribada tardana dels jugadors provinents de les convocatòries amb les seleccions Conmebol.

També et pot interessar

stats