El Vila-real, a quarts amb autoritat

Gerard Moreno, amb dos gols, sentencia en la primera part

Gerard Moreno ha tornat a ser clau
18 de març 2021 - 22:54

El Vila-real entra per la porta gran als quarts de final de l'Europa League. El Dinamo de Kíev no ha sigut rival per al conjunt d'Unai Emery, que ha dominat en tota l'eliminatòria.

Al Vila-real li han eixit els plans a la perfecció. Els groguets no volien sorpreses després del 0 a 2 de l'anada i Gerard Moreno ha sigut l'encarregat de donar eixa tranquil·litat. En el minut 12 ha fet el primer gol rematant de cap una centrada de Samu Chukwueze. El doblet ha vingut en el minut 36, després d'una bona combinació entre Parejo i el davanter. El partit anava al descans i el Vila-real ja podia afrontar la segona part amb calma.

I amb els deures fets, la segona part ha sigut un pur tràmit. Només Gerard Moreno, abans de ser substituït, ha tornat a posar en perill la porta russa. Poca història més ha tingut la segona meitat. El camí del Vila-real continua amb pas ferm en l'Europa League.