El Vila-real presentarà un recurs per una possible alineació indeguda del Sevilla en la Copa de la Reina

El conjunt groguet al·lega que Nagore Calderón no hauria d'haver jugat per la seua expulsió en l'últim partit del conjunt andalús en la competició

La jugadora del Sevilla, Nagore Calderón
La jugadora del Sevilla, Nagore Calderón

El Vila-real presentarà un recurs davant el jutge únic de competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol per l'alineació indeguda de la jugadora del Sevilla, Nagore Calderón, en el partit de huitens de final de la Copa de la Reina que es va disputar aquest dimarts i que el va guanyar el conjunt andalús per 0-1.

El conjunt groguet considera que el Sevilla no hauria d'haver-la alineat després que l'expulsaren en l'últim partit que el Sevilla va disputar en la competició contra el Tenerife, la temporada passada. En tractar-se d'una sanció lleu, no superior a quatre partits, la norma considera que la jugadora ha de complir la sanció en la mateixa competició en què va ser expulsada.

En cas que el jutge li done la raó, el Sevilla quedaria eliminat i el Vila-real passaria a quarts de final de la competició.

Aquesta no és l'única possible situació d'alineació indeguda que s'ha donat en aquesta ronda. L'Osasuna també ha interposat un recurs contra el Barça per la presència en l'onze de Geyse Ferreira que també havia sigut expulsada la temporada passada.

També et pot interessar

stats