El Vila-real presenta la remodelació del seu estadi cinc estreles

Les obres tindran un pressupost de 35 milions d'euros i començaran el pròxim dilluns 16 de maig

El Vila-real presenta l'última remodelació de l'estadi
El Vila-real presenta l'última remodelació de l'estadi

El Vila-real ha presentat l'última remodelació de l'estadi de la Ceràmica. Unes instal·lacions que pretenen ser de cinc estreles i que pretenen acollir, en un futur, partits d'alt nivell internacional com possibles finals de tornejos.

El president del submarí, Fernando Roig, ha dit que s'espera tindre'l preparat per al centenari del club que se celebrarà el pròxim any 2023. De fet, les obres començaran el pròxim dilluns dia 16 de maig i es finalitzaran abans de març de 2023, tot i que es tornarà a jugar l'últim cap de setmana de desembre en la jornada 15 de lliga. Abans el club jugarà els seus partits a l'estadi Ciutat de València, propietat del Llevant UE.

En eixe sentit, el Vila-real ha presentat un projecte que tindrà un cost d'aproximadament 35 milions d'euros en el qual han marcat quatre punts clau principals de millora.

Imatge de l'última remodelació de l'estadi de la Ceràmica
Imatge de l'última remodelació de l'estadi de la Ceràmica

D'una banda, s'eliminaran les cases que es troben ara mateix situades al cantó sud i es construirà una nova graderia per a tancar per complet l'estadi i donar-li una forma més redona.

En segon lloc, es cobriran totes les graderies amb unes grans estructures de ferro. També en la zona sud hi haurà una nova volada que eixirà 6 metres cap a la plaça, el màxim establit per la normativa urbana, i que inclourà un nou espai per a esdeveniments i per a l'oci.

En les graderies nord i sud també s'instal·laran dos nous videomarcadors de 7 metres d'altura per 21 metres de llargària i també hi haurà unes passarel·les d'il·luminació esportiva en 4K, una nova megafonia i s'habilitarà la instal·lació d'una càmera aèria per a proporcionar una experiència audiovisual millor.

Roig també ha dit que s'utilitzaran unes 2.400 tones d'acer, uns 12.900 metres quadrats de coberta i uns 8.700 metres de ceràmica per a la façana.

Finalment, el president del Vila-real també ha dit que l'estadi no variarà en excés la seua capacitat, ja que, tot i que augmentaran les cadires en el cantó sud, es millorarà també la comoditat d'altres de les que estan en preferència.

També et pot interessar

stats