El Vila-real presenta la campanya d'abonaments i Gerard Moreno

El Vila-real confia a poder arribar als 20.000 abonats i il·lusionar una afició amb fitxatges com ara el de Gerard Moreno.

Gerard Moreno torna al Vila-real després de tres temporades a l'Espanyol
Gerard Moreno torna al Vila-real després de tres temporades a l'Espanyol

El Vila-real ha presentat la seua campanya d'abonaments de la temporada 2018-2019, anomenada "Un color, un sentiment", a l'Auditori Municipal de Vila-real, amb la idea de poder créixer en massa social i aconseguir superar el 19.116 abonats de la temporada passada i continuar premiant la fidelitat dels socis groguets.

Amb l'abonament, l'aficionat groguet continuarà gaudint de la Lliga, la Lliga Europa, la Copa del Rei i els partits de les categories inferiors, així com de la resta d'equips d'altres modalitats esportives de clubs amb conveni amb el Vila-real, a més del descompte en el seu abonament per la seua fidelitat per a la pròxima temporada.

Es manté la renovació gratuïta per als parats i el descompte per a tots els jubilats i pensionistes. Una de les grans novetats per a la temporada que ve és la Grada d'Animació, un sector que vol acollir els aficionats més actius i que mostren el seu suport incondicional.

En l'acte també s'ha presentat de manera oficial l'últim fitxatge, Gerard Moreno. El davanter afrontarà la seua segona etapa al club groguet després de jugar les tres últimes temporades a l'Espanyol.  Gerard Moreno s'ha mostrat molt satisfet amb la seua tornada i ha assegurat "tinc molta estima a la gent del club groguet, a tota l'afició, ja que des que vaig arribar sempre m'ha donat molt de carinyo. Estic feliç d'estar ací i desitjant que comence ja la temporada". Gerard Moreno retorna al Vila-real després de marcar 39 gols en tres anys amb l'Espanyol.

També et pot interessar

stats