El Vila-real, en el pitjor moment de la temporada

El conjunt groguet ha tornat als entrenaments després de la derrota contra el Girona, la segona consecutiva de l´equip de Javi Calleja.

Xavi Calleja dirigeix l'equip

Amb només 4 punts dels últims 18 disputats i eliminats de la UEFA Europe League per l´Olympique de Lió en els setzens de final, el Vila-real ha empitjorat la ratxa patida en el tram que va de la jornada 12 a la 15, en què només va conquistar un punt de 12 disputats, un balanç obtingut després d´aconseguir un empat i tres derrotes consecutives.

En l´actual ratxa negativa, els groguets només han pogut guanyar al Getafe a l´Estadi de la Ceràmica, empatar contra el RCD Espanyol i perdre davant de l´Alabès i el Girona a casa, i el Reial Betis i l´Eibar com a visitant.

Les estadístiques destaquen, a més, que des de la victòria del conjunt de Javi Calleja en la jornada 19 al Santiago Bernabeu, on va superar el Reial Madrid, el Vila-real ha encaixat gol en els sis partits disputats en lliga, a excepció de l´enfrontament contra el Getafe, que va guanyar l´equip groguet. 

Els problemes de lesiones i la sequera golejadora han minvat el poder ofensiu d´un equip que recupera a Sansone per a la pròxima jornada de Lliga contra Las Palmas. El davanter italià s´ha entrenat amb la resta dels companys després de tres mesos de lesió al bessó de la cama esquerra.

Així i tot, Javi Calleja ha protagonitzar el millor inici d´un entrenador a la banqueta grogueta en Primera Divisió, amb quatre victòries i un empat en cinc partits.

També et pot interessar

stats