El Vila-real passa a quarts de la Copa de la Reina per la desqualificació del Sevilla

El jutge disciplinari de la Federació ha estimat la sanció al quadre andalús per alineació indeguda

La jugadora del Sevilla, Nagore Calderón
La jugadora del Sevilla Nagore Calderón

El Vila-real estarà en quarts de final de la Copa de la Reina després que el jutge disciplinari de la Federació Espanyola de Futbol haja estimat sancionar el Sevilla per alineació indeguda en el joc que els va enfrontar en huitens de final i que va finalitzar amb 0-1 a favor de l'equip sevillà.

El submarí va presentar un recurs per l'alineació de Nagore Calderón, que va eixir al camp en el minut 60 de partit i que, en teoria, no podia per haver sigut expulsada en l'últim partit que el Sevilla va jugar en la competició la campanya passada. Una sanció que havia de complir també en la Copa de la Reina.

De la mateixa manera, el FC Barcelona també ha sigut sancionat i eliminat de la competició per l'alineació indeguda de Geyse Ferreira en el partit contra l'Osasuna, que va guanyar per 0-9.

D'aquesta forma, ara el Vila-real i l'Osasuna estaran en el pròxim sorteig de quarts de final de la Copa de la Reina amb la resta d'equips classificats: el Reial Madrid CF, UDG Tenerife, Atlètic de Madrid, Athletic Club, Granada i Alhama.

També et pot interessar

stats