Danjuma reflota el submarí (2-0)

Dos gols de l'holandés retroben el Vila-real amb la victòria més i mig després

Arnaut Danjuma celebra el primer dels gols de l'equip groguet
Arnaut Danjuma celebra el primer dels gols de l'equip groguet / Domenech Castelló (Agència Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Daniel Hermosilla
17 d'octubre 2022 - 21:48 Actualitzat: 17 d'octubre 2022 - 23:03

Arnaut Danjuma s'ha retrobat amb el gol per a reflotar el submarí en la Lliga. Després de quatre partits sense guanyar, el projecte d'Unai Emery necessitava crèdit. I en el futbol, el gol és el millor aval. El primer de l'holandés en la Lliga ha sigut una delicatessen, de talonada assistit per Nico Jackson. El segon, des del punt de penal. Tres punts per a acostar-se a Europa. 

El Chimy Ávila ha sigut el primer a avisar. Gero Rulli ha evitat el gol. Darko Brasanac, el segon. El mateix. Des de la llarga distància, i novament Rulli. El Vila-real ha dominat amb claredat, però sense fer por. David García ha evitat el gol groguet després d'una jugada d'Alfonso Pedraza. A boca de canó, ha tret el baló al córner. Un possible penal de Torró a Álex Baena, on ni el col·legiat ni el VAR han vist penal, ha sigut el previ del gol, que ha arribat després d'un contraatac finalitzat de forma magistral per Arnaut Danjuma, amb una talonada després d'una acció individual de Nico Jackson.

Doblet de Danjuma

A penes mamprendre la segona part, el Vila-real ha ampliat l'avantatge. Una centrada de Pedraza la remata Álex Baena, però el porter visitant, Sergio Herrera, mesura malament en l'eixida i colpeja el migcampista groguet. Penal sense discussió, i Danjuma fa el 2-0 i el segon del seu compte particular.  

En el carrusel de canvis, la notícia ha sigut la tornada d'Alberto Moreno, després d'una llarga lesió de lligaments. Curiosament, el lateral andalús es va lesionar la temporada passada també contra l'Osasuna, però en el partit disputat a El Sadar, el 7 de març.

També et pot interessar

stats