Morales alleuja el debut de Marcelino a casa (3-1)

Un hat-trick del madrileny ha donat el triomf al Vila-real, després d'una primera part en què Jorgenses ha evitat mals majors

Morales celebra un dels gols
Morales celebra un dels gols / Europa Pres
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
25 de novembre 2023 - 17:20 Actualitzat: 26 de novembre 2023 - 20:35

El Vila-real ha aconseguit el segon triomf de la temporada a la Ceràmica després de derrotar per 3-1 Osasuna amb un hat-trick de l'heroi del partit, José Luis Morales. Abans del festival del madrileny, Filip Jörgensen ha sostingut l'equip groguet en el debut de Marcelino García Toral a casa en la seua segona etapa a la banqueta local.

Marcelino ha donat continuïtat als futbolistes que van derrotar el Zamora en la segona ronda de la Copa del Rei. El fet de només haver sumat quatre punts de 21 possibles a casa ha pesat en el Vila-real, que no s'ha trobat còmode en tota la primera part. De fet, l'Osasuna ha dominat el duel i ha tingut ocasions clares de gol per a inaugurar el marcador. Però un Jorgensen salvador ha mantingut la porteria a zero i ha evitat mals majors, amb grans intervencions en accions d'Oroz, Budimir, Moi Gómez i Rubén Peña.

El pas pels vestidors li ha anat bé al Vila-real, que ha eixit en la represa amb energies renovades. Això sí, els navarresos han tingut dues opcions més per a marcar, just abans del primer gol de Morales. El madrileny ha avançat els groguets en culminar una gran acció de Gerard per banda dreta. Novament Morales, en una acció personal a la contra, ha ampliat l'avantatge local en el minut 70. 

Quan ja semblava que s'havia aconseguit el més difícil, un gol de Catena ha tornat a portar els nervis a la Ceràmica. Però Morales no permetria una nova entropessada a casa i, en una nova acció personal, ha marcat el tercer i definitiu només tres minuts després.

El hat-trick de Morales ha endolcit el redebut de Marcelino a la Ceràmica i ha donat tres punts molt importants al Vila-real, en la lluita per no despenjar-se dels llocs que donen accés a jugar a Europa la temporada que ve. 

També et pot interessar

stats