El Vila-real esquiva les baixes i s'aferra al tren europeu (3-0)

L'equip groguet, que s'ha imposat al Mallorca amb comoditat, es retroba amb el triomf tres jornades després

Els groguets celebren un dels gols
Els groguets celebren un dels gols / Doménech Castelló (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
21 de gener 2022 - 16:54 Actualitzat: 22 de gener 2022 - 21:10

El Vila-real s'ha sobreposat a les nombroses baixes que patia, fins a deu amb les d'última hora de Gerard Moreno i Juan Foyth, per a seguir en la lluita per a entrar en els llocs que donen accés a les competicions europees la temporada que ve. L'equip groguet ha guanyat el Mallorca 3-0, amb gols de Russo en pròpia porta, Manu Trigueros i Parejo, en un partit còmode per als d'Emery, que s'han retrobat amb la victòria després d’un empat i una derrota en les dues últimes jornades.

Les absències han propiciat que el Vila-real eixira a la Ceràmica sense davanters purs, però Franco Russo ha minimitzat el problema amb un gol en pròpia porta en el minut 12. Això ha tranquil·litzat els groguets, que han sigut molt superiors al Mallorca durant tota la primera part. Manu Trigueros ha culminat una gran acció col·lectiva per a situar el 2-0 abans del descans. 

En la represa, els d'Emery han jugat amb l'avantatge i s'han relaxat, fet que ha permés que els visitants començaren a arribar a la porteria defesa per Rulli. Però els davanters del Mallorca no han tingut el seu dia i el que ha arribat ha sigut el tercer del Vila-real, quan faltava poc per al final. Parejo ha transformat un penal comés per Russo, que ha acabat expulsat, per a sentenciar el triomf groguet.

Amb aquests tres punts el Vila-real se situa momentàniament en llocs europeus, una posició que no ocupaven des de la huitena jornada. Això sí, la jornada pot acabar amb els groguets fora d'Europa si el Barça o el Rayo guanyen els seus partits.

També et pot interessar

stats