Llabrés gela la Ceràmica (1-1)

Un gol en el minut 90 evita la primera victòria del Vila-real en el 2024, en el debut de Guedes amb la camiseta grogueta

Llabrés celebra el gol
Llabrés celebra el gol / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
19 de gener 2024 - 22:10 Actualitzat: 20 de gener 2024 - 18:27

El Vila-real ha deixat escapar una victòria contra el Mallorca que tenia molt prop, després d'encaixar un gol en el minut 90 (1-1). L'equip groguet, en què ha debutat Guedes, ha merescut els tres punts, però se'n va amb només un i amb la sensació d'haver-ne perdut dos. El primer triomf del 2024 haurà d'esperar almenys una setmana més.

Marcelino García Toral ha suplit les baixes de Parejo i Pedraza per lesió amb Coquelin i Alberto Moreno, mentre que el nou reforç groguet, Guedes, ha hagut d'esperar la seua oportunitat des de la banqueta. El Vila-real ha portat la iniciativa en el joc, però no ha aconseguit crear ocasions clares de gol, contra un Mallorca ben plantat en el terreny de joc. I quan ja semblava que s'arribaria al descans sense gols, ha aparegut l'oportunisme de Sorloth per a inaugurar el marcador, després d'una gran assistència de Baena. 

En la represa, el joc s'ha alentit i els balears han buscat canviar el guió del duel amb l'entrada d'Abdón Prats. L'esperat debut de Gonçalo Guedes ha arribat en el minut 69: el portugués ha entrat al camp en el lloc d'Ilias i ha deixat els primers detalls de qualitat. El Vila-real ha tingut alguna ocasió per a sentenciar el partit, però no l'ha materialitzada i el partit ha arribat als minuts finals amb un marcador massa curt. I quan ja semblava que el triomf no s'escaparia, ja en el temps afegit, Llabrés, que acabava d'entrar, ha gelat la Ceràmica amb l'empat a un.

Aquest resultat deixa el club groguet a cinc punts del descens a Segona i amb un regust amarg, a l'espera que arriben nous reforços i que es buide la infermeria per a revertir la situació. La pròxima cita dels de Marcelino serà ni més ni menys que a Montjuïc, dissabte que ve, contra el Barça. 

També et pot interessar

stats