El Vila-real de Setién no carbura

L'equip groguet ha perdut 0-2 contra el Mallorca i encara no coneix el triomf en quatre partits amb el càntabre

Quique Setién, durant el partit
Quique Setién, durant el partit / Domenech Castelló (Efe)
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
05 de novembre 2022 - 16:52 Actualitzat: 06 de novembre 2022 - 21:07

El Vila-real ha patit la tercera derrota en els quatre últims partits de Lliga en caure 0-2 contra el Mallorca, en el comiat de l'equip del Ciutat de València. Quique Setién continua sense conéixer la victòria després de dirigir quatre partits, amb un bagatge de tres derrotes i un empat, i comença a qüestionar-se la seua continuïtat a la banqueta.

Setién ha canviat de dibuix després dels últims resultats negatius i ha apostat per un 4-4-2, amb Baena acompanyant Parejo, Trigueros i Capoue en el mig del camp. La fórmula li ha permés tindre un domini pràcticament total de la pilota, però l'equip s'ha mostrat inoperant i incapaç de crear perill en la porteria defesa per Rajković. Semblava que els jugadors groguets no es trobaven còmodes amb la disposició tàctica del càntabre.

El Mallorca s'ha limitat a defendre's, però cada vegada que eixia a la contra creava perill. Jaume Costa ja ha avisat en una acció que ha desbaratat Rulli. Era el preludi del gol. Muriqi, el màxim golejador del Mallorca, ha inaugurat el marcador als trenta minuts de joc davant de la passivitat defensiva local.

El tècnic groguet ha buscat la reacció en la represa amb l'entrada de Jackson en el lloc de Trigueros. El senegalés li ha donat més dinamisme en atac, però el ben cert és que el porter visitant a penes ha tingut faena. El gol d'Amath Ndiaye en el minut 75, aprofitant les facilitats defensives groguetes, ha acabat de sentenciar el duel. El Vila-real no ha sigut capaç de reaccionar i ha acabat desesperant una afició que ha acabat cantant "Setién, ves-te'n ja".

Veurem si el càntabre dirigeix l'últim partit del Vila-real abans de la parada pel Mundial, dimecres contra l'Espanyol en terres catalanes. Els groguets es queden en huitena posició, a cinc punts dels llocs que donen accés a jugar a Europa.