El Vila-real juvenil guanya el Young Boys i continua invicte en la Youth League

El filial groguet s'ha imposat als suïssos un gol a tres

El juvenil del Vila-real guanya el Young Boys en la Youth League

El filial groguet continua invicte amb tres victòries en tres partits en la Youth League després d'imposar-se per un gol a tres al Young Boys en el tercer partit de la fase de grups.

El submarí s'ha avançat en el marcador gràcies a un gol de Pascual Medina en el minut 19. No obstant això, el conjunt helvètic ha aconseguit empatar el partit just abans del descans.

Aquesta vegada, el gol psicològic no ha tingut cap efecte sobre l'equip groguet i en la segona part han sigut millors que els suïssos. De fet, s'han tornat a avançar en el marcador en el minut 67 amb un gol de Foubert. El Vila-real ha sabut aguantar el marcador i, ja amb el Young Boys bolcat únicament a l'atac, ha fet el definitiu 1-3 en el marcador gràcies a un gol d'Hinojosa en el minut 93.