El Vila-real jugarà els playoffs de la Conference League contra el Hajduk Split o el Vitòria SC

L'eliminatòria es disputarà els dies 18 i 25 d'agost primer a l'estadi Ciutat de València i després fora de casa

Imatge de jugadors del Hajduk Split i del Vitoria SC
Imatge de jugadors del Hajduk Split i del Vitoria SC

El Vila-real ja coneix els dos possibles rivals que li poden tocar en els play-offs de la Conference League, última ronda prèvia abans de la fase de grups de la competició.

Es tracta del Hajduk Split de Croàcia o el Vitòria SC portugués, que es jugaran entre ells la classificació per a medir-se amb el submarí.

El partit d'anada es disputarà el pròxim 18 d'agost a l'estadi Ciutat de València, per les obres de la Ceràmica, i el de tornada fora de les nostres fronteres, una setmana després, el 25 d'agost.

Respecte de l'equip croat, la seua afició es diu "torcida". Un conjunt que ara mateix va segon en la lliga on s'han jugat 3 partits.

En aquest destaca el davanter Marko Livaja amb 3 gols i 3 assistències, un vell conegut de la lliga espanyola on va estar a Las Palmas la temporada 2016/2017 i on va marcar 5 gols, dos dels quals al València CF en Mestalla.

D'altra banda, el Vitòria és una de les plantilles més joves de la competició amb una mitjana d'edat de 23 anys. La temporada passada va acabar en sisena posició, situació que ha donat perquè es puga reforçar de cara a la competició europea.

També et pot interessar

stats