El Vila-real ja està en els setzens de final de la Copa

Els groguets han mostrat la seua qualitat i s'han imposat al Zamora per 1-4.

Els jugadors del Vila-real celebren un gol
Els jugadors del Vila-real celebren un gol / Vila-real CF.

El Vila-real s'ha presentat a Zamora amb moltes novetats: només Yéremi Pino repetia respecte a l'onze que s'imposà en Lliga al Llevant. Una de les novetats més destacades, la presència d'Étienne Capoue en l'equip titular. L'internacional francés ha pogut debutar després d'haver rebut el trànsfer internacional el mateix dimarts de matí.

El partit ha començat amb una ocasió d'Escudero per al Zamora que Rulli ha parat sense problemes, però l'autèntic perill l'ha creat el conjunt d'Unai Emery, que trobava molta facilitat per a filtrar passades entre una defensa local avançada. La primera ocasió clara del Vila-real ha arribat després d'un baló d'Estupiñán que el porter del Zamora, Mapisa, ha desbaratat, i el rebuig l'ha enviat fora Bacca. Minuts després, Yéremi Pino, després de desfer-se d'Iñigo Piña, s'ha quedat a soles davant de Mapisa, que l'ha guanyat en el mà a mà.

El conjunt de David Movilla aguantava com podia les envestides del Vila-real, que ho ha intentat també mitjançant Samu Chukwueze, que, després de superar Mapisa en l'eixida, s'ha fartat de baló i la saga del Zamora ha tret el seu xut davall dels pals. Per fi, en el minut 31 els groguets han aconseguit obrir el marcador amb un gol de Bacca que s'ha desfet de Mapisa i ha marcat a porta buida.

Els groguets han seguit gaudint de clares ocasions de Baena, Samu i Foyth, que el porter Mapisa i el pal han evitat que es convertiren en gol fins que, quasi arribant al descans, Yéremi Pino ha marcat un autèntic gran gol per a posar el 0-2 al marcador a l'estadi Ruta de la Plata. Un gol que ha aplaudit l'afició local, ja que 2.018 aficionats han pogut presenciar aquest encontre.

Ja en el temps afegit, els locals han retallat distàncies amb una altra gran diana de Carlos Ramos, amb un gran xut des de fora de l'àrea.

En la represa Emery ha donat entrada a Parejo, Moi Gómez i Fer Niño, que ha marcat de cap, després d'una treta de córner, el tercer dels groguets. Just abans, Álex Baena ha hagut de retirar-se amb un colp i ha sigut substituït per Manu Trigueros. Dani Raba ha certificat la golejada en les acaballes del partit, quan només feia dos minuts que havia entrat al camp.

Al remat, 1-4 per al Vila-real, que ja està classificat per als setzens de final de la Copa del Rei.