El Vila-real ix de la zona de descens

L'equip groguet s'ha retrobat amb el triomf sis jornades després en véncer 1-0 l'Alabés

Sheila Guijarro, en una acció del partit
Sheila Guijarro, en una acció del partit / La Liga

El Vila-real ha tornat a celebrar una victòria 55 dies després. L'equip groguet ha guanyat 1-0 l'Alabés, un rival directe en la lluita per la permanència en la Lliga F, i abandona la zona de descens.

Un gol solitari de Sheila Guijarro en l'equador de la primera part ha permés a les groguetes sumar la quarta victòria en la competició domèstica i la primera com a locals. L'equip de Sara Monforte agafa aire, només tres dies més tard de situar-se cuer, després de la derrota contra el València en el derbi i la victòria de l'Alhama.

Ara el Vila-real B deixa el descens a tres punts de distància, i el que és més important, guanya el goal-average particular amb les basques, a les quals van véncer 0-3 en la primera volta.

Huité triomf seguit del Llevant

El Llevant ha guanyat 3-1 l'Alhama murcià, el seu botxí en la Copa de la Reina, i s'afiança en la zona alta de la classificació. L'equip entrenat per José Luis Sánchez ha remuntat el gol inicial visitant i ha aconseguit la huitena victòria consecutiva en la Lliga F.

Les murcianes han inaugurat el marcador en el minut 18, però Érika González ha restablit la igualada només cinc minuts després. Ja en la represa, Tatiana Ferreira i novament Érika han completat la remuntada, que manté les llevantinistes en la zona que dona accés a jugar la Champions la temporada que ve.

Tercera victòria seguida del València

El València ha aconseguit la tercera victòria seguida en la Lliga F en véncer 0-3 el Llevant les Planes. Anita ha avançat les blanc-i-negres en el primer minut de joc i, ja en la represa, Asún i Chacón ha arredonit el triomf. Des que Jesús Oliva va substituir Andrea Esteban en la banqueta, el València suma nou punts de nou possibles i s'allunya ja a dotze punts de la zona de descens.