El Vila-real, insuperable a Bremen: 2-3

L'equip de Calleja ha estat a un molt bon nivell en l'últim partit de la pretemporada.

El Vila-real, insuperable a Bremen: 2-3
El Vila-real, insuperable a Bremen: 2-3

El Vila-real ha oferit la millor versió davant del Werder Bremen en el huité i últim partit de la pretemporada. Un gol de Manu Morales i dos de Toko Ekambi –un, en el minut 90– han donat molt de ritme a un encontre en què l'equip local ha anotat dues dianes: un bon gol de Kruse, que ha entrat després d'una errada de Ruiz, i un altre de cap, del japonés Yuya Osako.

Els de Javi Calleja han jugat amb entrega i autoritat, i encara podrien haver aprofitat alguna oportunitat més de les que han provocat amb un joc ben coordinat que ha dominat els alemanys. En la segona part ha eixit Cazorla, que ha estat pressionant i posant en perill el rival. Cal destacar també la generositat de Fornals, que ha sabut facilitar bones passades, una de les quals l'ha aprofitada Ekambi, i han empatat a 2.

En el huité partit de l'equip del submarí no han jugat Txérixev, Sansone ni Soriano. L'entrenador ha volgut confirmar el reforç que ha tingut amb la integració dels nous jugadors, com Gerard Moreno, Ekambi i Layún, i ho ha aconseguit clarament.

Dels partits de la pretemporada, el submarí groguet n'ha guanyat dos, ha empatat en cinc enfrontaments i n'ha perdut un.

També et pot interessar

stats