El Vila-real haurà de guanyar a Rennes per a ser primer

Empat sense gols contra el Maccabi Haifa, que en els últims minuts ha pogut emportar-se la victòria

Ben Brereton tampoc ha pogut marcar hui el seu primer gol com a groguet
Ben Brereton ha vist com li van anul·lar altre gol, ara en l'Europa League / Twitter: @VillarrealCF
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Daniel Hermosilla
06 de desembre 2023 - 23:18

Marcelino debutà amb tres victòries i ara encadena dos empats, però continua invicte en els cinc partits que ha dirigit. L'empat contra el Maccabi Haifa, en partit endarrerit pel conflicte entre Israel i Hamàs, obligarà el Vila-real a guanyar a França contra el Stade de Rennes, en aquests moments amb dos punts més que els groguets. El tècnic asturià ha aprofitat el partit per donar descans a alguns jugadors, però el ritme i les idees del submarí no han sigut brillants. 

Ben Brereton ha sigut l'aposta ofensiva de Marcelino, que ha donat descans a Morales (en la primera part) i a Álex Baena (en la segona). Els dos s'han repartit una part cadascú. També Parejo i Gerard han estat protegits pel tècnic asturià. Santi Comesaña ha sigut qui millors ocasions ha tingut en el Vila-real en la primera part. Sobretot, una rematada de cap als onze minuts que ha eixit fregant el pal. 

Ben Brereton, com va passar al Pizjuán, ha marcat però l'àrbitre ha anul·lat el gol per fora de joc anterior d'Álex Baena. I en la segona part l'ha substituït Gerard Moreno. Els minuts finals, el Maccabi Haifa ha tingut més baló, ha buscat la porta contrària, però sense perill efectiu a la meta de Pepe Reina. 

Coquelin torna a Europa

Després de tornar a jugar al Nervión en la Lliga, Francis Coquelin ha tornat a jugar a Europa. Ha entrat en el minut 57 per Santi Comesaña, un dels destacats del partit, que se n'ha anat amb alguna molèstia física. A pesar del domini, no moltes ocasions de gol. Un llançament d'Ilias Akomach des de la frontal ha sigut el més destacat. El Maccabi s'ha estirat en alguna ocasió, i Frantzdy Pierrot ha tingut el gol al cap, però no ha arribat a tocar amb intenció una centrada lateral de Maor Kandil. 

Però no ha sigut l'única. David i sobretot Kandil en el temps afegit han pogut agreujar el resultat a La Ceràmica. Per al Vila-real, Francis Coquelin, que hui ha jugat 33 minuts més els quatre minuts al Sánchez Pizjuán, amb una rematada des de dins de l'àrea, ha firmat la més clara. Morales, Pedraza i Gerard Moreno han eixit al camp per a tractar d'alterar el marcador, però no ha sigut possible, i el Vila-real firma el primer empat de la fase de grups.

També et pot interessar

stats