Vila-real-Granada: hora de consolidar-se a Europa

El Vila-real busca acabar la primera part de la Lliga en posicions de Champions.

Fer Niño celebra el gol del triomf davant el Tenerife
Fer Niño celebra el gol del triomf davant el Tenerife / Twitter: @VillarrealCF

El Vila-real rep la visita del Granada. Complicada batalla per als d'Unai Emery que tindran davant un dels equips més en forma que, actualment, ocupa la sèptima posició de la taula classificatòria amb 27 punts, només cinc menys que l'equip groguet.

No obstant això, els andalusos arriben amb un balanç de dues victòries en els últims 5 partits de Lliga, encara que s'han enfrontat en aquest període al Reial Madrid i al Barça. A més, han passat amb garanties els seus compromisos en Copa del Rei i estan classificats per a la pròxima ronda d'Europa League. Una temporada notable que ara amenaça el Vila-real just en el moment que finalitza la primera meitat de la Lliga.

Els d'Unai Emery sumen quatre partits consecutius guanyats, si bé és cert que dos han sigut en Copa del Rei contra rivals de menor categoria, però que han servit per a veure l'enlairament del jove Fer Niño, que ha marcat en cada un d'aquests partits i arriba en un moment de forma impressionant. De fet, el jove nascut a la localitat gaditana de Rota, va donar la classificació per als huitens al Vila-real, gràcies a un gol de tacó en el minut 90.

Niño podria tornar a entrar en l'equip titular en detriment de Paco Alcácer, ja totalment recuperat de la seua lesió. Amb qui no podrà comptar Unai Emery és amb Mario Gaspar i Vicente Iborra que continuen recuperant-se.

Per la seua banda, el conjunt que dirigeix Diego Martínez, no podrà comptar amb Gonalons ni Neyder Lozano, per lesió. Víctor Díaz i Quini també són dubte i no se sap si podran participar en el partit.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 21:30 h, amb la narració de Xavi Rubert i els comentaris de Xavi Valls.