El Vila-real goleja el Rapid i és líder del seu grup

Els de Calleja han guanyat per 5 a 0 amb gols de Fornals, Ekambi en dues ocasions, Raba i Gerard Moreno.

Toko Ekambi, en l’acció del seu primer gol
Toko Ekambi, en l’acció del seu primer gol / Heino Kalis (Reuters)
26 d'octubre 2018 - 01:25

El Vila-real lidera el grup G de l’Europa League gràcies al 5 a 0 que ha aconseguit contra el Rapid de Viena a l’Estadi de la Ceràmica en la tercera jornada de la competició. Pablo Fornals, Ekambi en dues ocasions, Raba i Gerard Moreno han marcat en un enfrontament en el qual han sigut molt superiors al seu rival.

Calleja ha presentat un onze amb rotacions contra un equip que ha perdut 4 dels últims 5 partits de la lliga austríaca. I les ocasions no han tardat a arribar amb un Karl Toko Ekambi que ha començat errant les que tenia. El camerunés ha tingut fins a tres mà a mà molt clars davant del porter austríac que no ha sabut definir. En l’últim, al minut 28, ha pogut refer-se després de quedar-se sense espai i ha pogut enviar una passada que Pablo Fornals ha rematat tal com li venia per a fer el primer gol del partit.

Només tres minuts després d’aquesta acció, Ekambi ha canviat la sort i ha aconseguit fer el seu primer gol. Aquesta vegada es canviaven els papers i era Pablo Fornals qui feia la passada perquè el davanter marcara amb un potent xut. Les jugades d’atac dels de Calleja se succeïen. Fins a 13 ocasions han tingut els groguets en la primera part. Just abans del descans el mateix Ekambi marcava el seu doblet. Llambrich feia una centrada des de la dreta amb poca altura. El camerunés s’ha llançat de cap en el centre de l’àrea i la seua rematada acabava una altra vegada en la xarxa del Rapid.

La segona part ha començat amb una altra errada a porta buida de Toko Ekambi, però el gran protagonista del partit ha participat també en el quart gol. Una molt bona combinació entre Jaume Costa i Ekambi mateix que, en posició de remat, ha decidit deixar-la perquè Dani Raba marcara a plaer.

Ja amb el Rapid totalment entregat, Gerard Moreno, que havia entrat al terreny de joc substituint Raba al minut 70, ha marcat aprofitant una passada de Samu Chukwueze. L’aspecte negatiu de l’enfrontament ha sigut l’expulsió de Jaume Costa, que ha vist la segona targeta groga al minut 78 després de protestar una falta.

En l’altre partit del Grup G, Glasgow Rangers i Spartak de Moscou han empatat a 0 així és que, tot i que empatats a 5 punts amb els escocesos, el Vila-real és líder per la diferència de gols.