Parejo fa justícia a la Ceràmica (1-0)

Un gol del madrileny de penal en el minut 100 acaba amb la resistència del Girona i permet els groguets mantindre el pols per la Champions amb l'Atlètic de Madrid

Parejo supera Gazzaniga
Parejo supera Gazzaniga / La Liga
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
21 de gener 2023 - 14:23 Actualitzat: 22 de gener 2023 - 17:08

El Vila-real ha aconseguit una victòria agònica contra el Girona amb un gol de Dani Parejo de penal en el minut 100 (1-0). Un gran partit de l'exporter de l'Elx Paulo Gazzaniga ha permés als catalans resistir les envestides groguetes. De fet, l'argentí ha parat un penal a Gerard Moreno en el minut 92, però no ha pogut repetir la gesta amb el llançament del madrileny.

El Vila-real afrontava el partit minvat per les baixes, fins a set, un fet que ha obligat Quique Setién a introduir quatre canvis respecte al partit de Copa contra el Reial Madrid, sobretot en la parcel·la defensiva. I davant estava ni més ni menys que el Girona, que feia set jornades que no perdia en la Lliga. Però l'equip groguet no ho ha acusat i ha començat el duel dominant i creant bones ocasions de gol. Només el pal i Gazzaniga han evitat que el Vila-real inaugurara el marcador abans del descans, mentre que els catalans a penes han posat en problemes la porteria defesa per Reina.

Una nova lesió, en aquest cas de Cuenca, ha obligat a fer debutar el jove central estatunidenc del filial Mbacke. El guió no ha canviat en la represa, però els groguets ja no arribaven amb tanta claredat a la porteria rival. Això sí, Gazzaniga s'ha tornat a lluir en un llançament de Gerard Moreno poc abans que els catalans se'n quedaren amb deu per una doble groga a Bueno, en una acció que en un primer moment s'havia assenyalat com a penal, però que el VAR ha tret fora de l'àrea.

Tot semblava encaminat a un empat a zero, en el primer partit en què el Girona podia deixar la porta a zero en la Lliga. Però en els minuts de temps afegit ha passat de tot. L'àrbitre ha xiulat un penal comés sobre Pau, però Gerard s'ha tornat a topar amb Gazzaniga, que li ha aturat el llançament. Quan ja semblava que el partit moria, un nou penal, també comés sobre Pau, l'ha aprofitat Parejo per a donar un triomf patit als de Setién.

Amb aquesta victòria, l'equip groguet manté el pols per la zona Champions amb l'Atlètic de Madrid, ja que els dos equips sumen 31 punts en 18 jornades. La primera volta de la Lliga es tancarà dilluns que ve amb la visita del Rayo Vallecano a la Ceràmica.