El Vila-real frena el líder (0-0)

L'equip groguet ha merescut molt més en la visita al Reial Madrid, però la falta d'encert de cara a porteria l'ha privat d'un botí millor

Rulli evita la rematada de Casemiro
Rulli evita la rematada de Casemiro / Kiko Huesca (Efe)

El Vila-real ha empatat en la visita al líder de la Lliga, el Reial Madrid (0-0), en un gran partit en què ha merescut millor resultat pel que s'ha vist sobre el terreny de joc. Només la falta de punteria ha privat els groguets de sumar tres punts. Això sí, els d'Unai Emery es mantenen invictes després de sis partits.

L'equip groguet ha eixit al Bernabéu sense complexos, amb la intenció de dominar el joc. Els blancs han disposat una pressió alta que ha permés el Vila-real trobar espais amb facilitat i començar a acostar-se a la porteria contrària. Yéremi Pino i Danjuma han sigut un constant maldecap per a la defensa madrilenya, i han tingut les grans primeres ocasions per a inaugurar el marcador. De fet, el neerlandés ha obligat Courtois a lluir-se per a evitar el primer gol del partit.

Els d'Emery han continuat generant ocasions i mostrant-se molt superiors al rival, fins i tot frenant un inspirat Vinicius amb un omnipresent Juan Foyth. Només la falta d'encert de cara a porteria els ha privat d'anar-se'n als vestidors amb avantatge.

Ancelotti ha tractat de contrarestar la superioritat grogueta amb l'entrada de Camavinga per Rodrygo per a reforçar el mig del camp. L'aposta li ha funcionat almenys en els primers minuts de la represa, però a poc a poc el Vila-real ha tornat a oferir la seua millor versió.

Novament Danjuma ha posat a prova Curtois, i poc després Paco Alcácer i Pau Torres no han encertat a rematar una bona jugada d'estratègia. L'entrada de Dia tampoc ha ajudat a millorar l'encert ofensiu i, tot i que ha merescut guanyar, el Vila-real s'ha endut un bon punt d'un camp on ningú havia aconseguit sumar encara. Unai Emery haurà d'esperar per a trencar el seu malefici al Bernabéu, on només ha aconseguit dos empats en 12 visites.

També et pot interessar

stats