El Vila-real, fora de la Conference League (0-1)

L'Anderlecht sorprén un Vila-real que no ha sabut trobar el gol

Morales, en una acció del partit
Morales, en una acció del partit / VCF

La sorpresa ha sigut majúscula a La Ceràmica: el Vila-real s'acomiada de la Conference League en caure per 0 a 1 contra l'Anderlecht belga. No han trobat el camí del gol els groguets i això que, sobretot en la primera part, han dominat i han tingut les millors ocasions de gol. Però tot s'ha enfonsat amb el gol de Slimani en el minut 72.

La primera part ha finalitzat igual que ha començat, amb el marcador sense inaugurar. Ho ha fet de manera incomprensible perquè els dos equips han tingut oportunitats ben clares, sobretot, el Vila-real. Com a mostra, l'estadística dels tirs a porta en els primers 45 minuts, catorze per als groguets i set per als belgues. Unes dades que ben bé demostren la bona primera part que s'ha vist i que no ha tingut recompensa en forma de gol.

El partit s'ha embolicat en la segona part. L'Anderlecht ha fet un pas avant i ha posat nerviós un Vila-real que s'ha vist desbordat en el tram decisiu. Així, Slimani, en el minut 72 ha fet el zero a u, culminant una jugada revisada i aprovada pel VAR.

Sense Gerard Moreno, acabat de ser substituït per Jackson abans del gol, el Vila-real encara tenia uns vint minuts per a intentar la gesta. Nervis i precipitació no han sigut bons companys de viatge en els instants finals.

El Vila-real ho ha intentat fins a l'últim alé, però queda eliminat de la Conference League per l'Anderlecht. Amb el xiulit final, l'afició grogueta ha tornat a demanar la destitució de Setién, com ja fera només va arribar.