El Vila-real, a evitar la pitjor temporada com a visitant amb el rerefons de la maledicció d’Emery al Camp Nou

Si l'equip groguet no guanya el Barça en l'última jornada de la Lliga, haurà sumat només 20 punts de 54 possibles lluny de La Ceràmica

Emery ha visitat 10 vegades el Camp Nou i sempre ha eixit amb derrota
Emery ha visitat 10 vegades el Camp Nou i sempre ha eixit amb derrota / Vila-real CF

El Vila-real pot fer la seua pitjor temporada de l'última dècada com a visitant si no guanya el Barça en l'última jornada. El conjunt groguet només ha aconseguit 20 punts de 54 possibles com a visitant. Si no guanya o empata al Camp Nou obtindria la pitjor xifra de punts obtinguts com a visitant des de la temporada 18-19, quan en va aconseguir 21.

La temporada passada, la primera d'Emery a la banqueta, el conjunt castellonenc va obtenir 28 punts com a visitant i es va registrar el rècord de l'equip de gols fets com a visitant: 31. Encara que aquesta temporada no ha destacat en l'apartat ofensiu, sí que ho ha fet el defensiu, que li ha permés encaixar només 19 gols. La millor marca defensiva es troba en la campanya 2016-2017, quan van ser 15.

El Vila-real no haurà de lluitar només contra el Barça, sinó també contra la maledicció del seu entrenador: Unai Emery ha perdut els 10 partits de Lliga que ha tingut contra el Barça.

El basc s'ha enfrontat al conjunt blaugrana com a entrenador a les banquetes de l'Almeria, del València, del Sevilla i del Vila-real i no ha guanyat mai, tampoc no ha empatat. De 10 partits, els equips d'Emery han sigut golejats en cinc ocasions (4-0; 3-0; 5-1; 5-1 i 4-0).

L'historial de l'entrenador no dona esperances al Vila-real per a endur-se el partit, però l'equip groguet tindrà l'ocasió de trencar l'estadística i evitar que aquesta siga la pitjor temporada com a visitant de l'última dècada.

També et pot interessar

stats