El Vila-real encadena el quart triomf seguit

L'equip groguet ha guanyat el Southampton 1-2 en el cinqué amistós de pretemporada

Gerard Moreno celebra el gol del tromf
Gerard Moreno celebra el gol del triomf / Vila-real CF

El Vila-real continua oferint bones sensacions en la pretemporada. Els d'Unai Emery han guanyat 1-2 el Southampton anglés, amb gols de Yeremi Pino i Gerard Moreno, i encadena ja quatre victòries seguides, després de l'empat en l'estrena contra l'Sporting de Portugal.

Els groguets han imposat la seua qualitat tècnica contra un equip físic i més rodat, que ja debuta en la Premier League la setmana que ve. El Vila-real ha apagat l'ímpetu inicial anglés a través de la possessió de la pilota i un ritme més pausat de joc, que canviava de velocitat quan intervenien Gerard i Yeremi. I precisament el canari ha inaugurat el marcador en l'equador de la primera part.

En la represa, una gran acció personal d'Aribo, sumada a la passivitat defensiva grogueta, ha servit per a empatar el duel. Però Gerard Moreno ha tornat a avançar el Vila-real quan ha aprofitat una gran assistència d'Álex Baena.

Aquest diumenge, també en terres angleses, els d'Unai Emery tenen una nova prova en un duel contra un altre equip de la Premier, el Fulham londinenc.

També et pot interessar

stats