El Vila-real empata sense gols a Sevilla

Empat del Vila-real a Sevilla en un partit en què les oportunitats més clares han sigut per als groguets.

A l'últim, 0-0 entre el Vila-real i el Sevilla
A l'últim, 0-0 entre el Vila-real i el Sevilla / Efe

El Vila-real ha sumat el primer punt de la temporada i podrien haver sigut els tres per ocasions i joc, davant d'un Sevilla que s'ha vist superat pel rival en moltes fases del partit. Imatge molt diferent la que ha donat l'equip de Javi Calleja respecte al debut lliguer en casa contra la Reial Societat.

El domini inicial ha sigut per al Sevilla, que tenia les millors ocasions. El xut de Roque Mesa el rebutja Asenjo, i André Silva, el pitxitxi de la Lliga, ha rematat fora quan ja es cantava el gol al Sánchez Pizjuán. Al voltant de la mitja hora, Pablo Fornals ha protagonitzat la primera arribada grogueta amb perill, amb una rematada que Vaclík ha parat amb problemes. En el minut 40, una altra gran parada del porter sevillista, aquesta vegada a tir potent d'Ekambi. El Vila-real ja era superior. I abans del descans, tercera intervenció de Vaclík, també a xut d'Ekambi.

La segona part ha començat amb una nova aproximació de l'equip de Calleja, amb la internada de Pedraza i el rebuig, un més, de Vaclík. El Vila-real ha merescut novament el gol en una jugada individual de Pablo Fornals. Les millors oportunitats tenien color groguet. Però la parada més espectacular de Vaclík encara estava per arribar. Bacca, que ha eixit en la segona part, ha estavellat el baló contra el cos del porter en un clar mà a mà. El Sevilla ho ha intentat amb més cor que futbol, davant d'un Vila-real ben plantat al camp. Els últims minuts el conjunt local ha pressionat, però el marcador no ha variat i s'ha arribat a la conclusió amb l'empat a zero inicial.

També et pot interessar

stats