El Vila-real empata a 1 contra el Saragossa

És el cinqué empat de l'equip groguet en la pretemporada

Enfrontament Vila-real - Saragossa
Enfrontament Vila-real - Saragossa

El Mini Estadi del Vila-real ha acollit el penúltim amistós de pretemporada de l'equip groguet i l'únic que ha jugat davant de la seua afició en aquest període previ a l'inici de la Lliga. L'enfrontament contra el Saragossa ha acabat amb un empat a 1 entre els dos equips.

El marcador s'encetava al minut 18 amb el gol del davanter del Vila-real Gerard Moreno, que ha transformat el penal del jugador del Saragossa, Verdasca, a Pablo Fornals. L'empat dels aragonesos ha arribat al minut 52, obra del migcentre Pep Biel. 

Vora 3.000 groguets han disfrutat d'aquest enfrontament, en el qual ha destacat la presència de Santi Cazorla.  Ha sigut el primer partit de Santi després que dilluns es fera oficial que fitxaria per una temporada al Vila-real amb opció a una altra, després de dos anys lesionat. El jugador serà presentat aquest dijous a les 8 de la vesprada a l'Estadi de la Ceràmica. 

També han jugat els seus primers minuts en aquesta pretemporada Txérixev, Soriano i Sansone, a més de Castillejo, després que ahir es rumorejara sobre la seua eixida al Sevilla. 

També et pot interessar

stats