El Vila-real s'endú el derbi contra un Elx indolent (4-0)

L'equip groguet ha aconseguit la tercera victòria en Lliga i els franjaveds encara no saben el que és guanyar

Gerard celebra un dels gols
Gerard celebra un dels gols / Domenech Castelló (Efe)
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
03 de setembre 2022 - 16:49 Actualitzat: 04 de setembre 2022 - 22:22

El Vila-real ha aconseguit una victòria còmoda per 4-0, amb gols de Gerard Moreno, Lo Celso, Coquelin i Morales, contra un Elx que a penes ha posat en problemes l'equip d'Unai Emery. Els groguets sumen així el tercer triomf en la Lliga, que els situen tercers, mentre que els franjaverds encara no saben el que és guanyar després de quatre jornades.

Francisco ha sorprés amb un marcatge individual d'Heliberton Palacios sobre Giovani Lo Celso, però el ben cert és que l'aposta no li ha eixit massa bé, ja que el Vila-real sempre trobava algun forat en la defensa il·licitana. Edgar Badia i un fora de joc han evitat que els groguets s'avançaren en els primers minuts, però finalment Gerard Moreno ha inaugurat el marcador. Poc després, Lo Celso, aprofitant les facilitats defensives franjaverdes, ha ampliat l'avantatge local per a posar el 2-0 al descans.

En la represa, Francisco ha mogut la banqueta i l'equip ha millorat, encara que tampoc ha aconseguit intimidar el Vila-real. Els groguets han aguantat bé les poques envestides de l'Elx i ha començat a pensar en la cita europea de dijous, en l'estrena en la fase de grups de la Conference League contra el Lech Poznan polonés. Capoue ha pogut marcar-ne el tercer, però Badia li ho ha impedit, encara que el porter ja no ha pogut fer res per a evitar el gol de Coquelin, primer, i el de Morales, després, que han posat el punt final al partit.

El Vila-real, amb 10 punts de 12 possibles, se situa en tercer lloc de la Lliga, empatat amb el Barça. L'Elx, en canvi, haurà de millorar molt si vol abandonar la part baixa de la classificació, després de sumar només un punt en quatre jornades.