El Vila-real, eliminat amb el cap ben alt (3-1)

L'Olympique de Marsella ha fet bona la victòria contundent del partit d'anada, 4-0

Pierre Aubameyang celebra el gol que certificava la classificació per a quarts de final de l'Europa League / Agència Efe / Agència Efe

El Vila-real ha quallat un gran partit contra l'Olympique de Marsella des del primer minut de joc. Els de Marcelino han dominat el partit i han creat vint ocasions de gol. En la primera part la defensa francesa ha patit de valent per a frenar les escomeses de Sorloth, Capoué i Guedes. El davanter noruec ha tingut tres ocasions en només quinze minuts.

El primer de la nit ha arribat després d'una gran jugada col·lectiva i una gran rematada de cap d'Étienne Capoue. Era el minut 31. En la represa Sorloth ha trobat la recompensa del gol. En principi l'àrbitre havia anul·lat el gol, però la línia del VAR ha demostrat que era gol legal.

En el minut 85 Baena ha tret una falta i el colombià Mosquera ha fet el 3-0. El miracle d'empatar l'eliminatòria era possible.

En el temps de prolongació el Vila-ral encara ha tingut tres ocasions clares en diverses rematades de Morales, Baena i Gerard. El porter espanyol Pau López ha evitat el gol. En el minut 94, Aubameyang ha demostrat la seua classe tècnica i li ha donat un baló de gol a Jonathan Clauss, que ha fet el definitiu 3-1.