Europa League

El Vila-real continua invicte a Europa amb una valuosa victòria a Croàcia (0-1)

El Vila-real aconsegueix a Croàcia un bon resultat per a afrontar el partit de tornada i somiar amb les semifinals

Gerard Moreno celebra el primer gol del partit amb els seus companys
Gerard Moreno celebra l'únic gol del partit amb els seus companys / Efe/EPA/Antonio Bat
Maria Gómez
08 d'abril 2021 - 23:27

A l'estadi Maksimir de Zagreb el Vila-real buscava una victòria per a encarrilar l'eliminatòria de quarts de final de l'Europa League contra el Dinamo i ho ha aconseguit.

Després d'un bon inici dels groguets tractant de controlar la pilota i amb algunes ocasions clares, el joc dels d'Unai Emery ha anat diluint-se a mesura que avançaven els minuts, a causa de la pressió alta del conjunt croat, que ha donat als d'Emery algun esglai a la contra.

A punt d'arribar al descans, quan pitjor ho passava el Vila-real, Gerard Moreno s'ha inventat una jugada en què ha forçat unes mans clares de Théophile-Catherine dins l'àrea. L'àrbitre alemany, Daniel Siebert, ha assenyalat penal i el mateix Gerard l'ha transformat per a posar per davant en el marcador el Vila-real. És el cinqué gol de Gerard Moreno en aquesta competició, el segon de penal.

En la represa Unai Emery ha donat entrada a Paco Alcácer en substitució de Bacca. El de Torrent ha tingut el segon a les botes, però l'encert continua sense acompanyar-lo. Amb l'entrada de Moi Gómez els groguets volien tindre més la pilota i, poc a poc, han anat recuperant el control del partit i dormint el joc per a mantindre l'avantatge en el marcador.

Amb el 0-1, el Vila-real continua invicte en l'Europa League i s'ha convertit en l'únic equip que aconsegueix guanyar aquesta temporada en competició europea a casa del Dinamo de Zagreb.