El Vila-real fa els deures abans d'hora

El club groguet té tancades les arribades de Brereton, Comesaña i Denis Suárez

El Vila-real comença a tancar la plantilla de la pròxima temporada

En el Vila-real l'eixida de Samu Chuckweze sembla clara. A l'interés dels equips de la Premier, destinació que li agrada al jugador, en les darreres hores es pot haver afegit el del Reial Madrid. Un moviment de mercat que no serà l'únic. Fet que ha accelerat la faena amb les incoporacions de Ben Brereton, Denis Suárez i Santi Comesaña.

Ben Brereton Díaz, amb doble nacionalitat anglesa i xilena , serà el primer reforç per a l'atac del Vila-real. Un extrem, de 24 anys, que ve de jugar amb el Blackburn Rovers en la Championship on ha sigut una peça clau. Un total de 43 partits i catorze gols són les xifres que han despertat l'interés del Vila-real que l'ha firmat per a quatre temporades.

Denis Suárez, acabada la temporada a l'Espanyol com a equip pont, després de l'eixida del Celta de Vigo, tornarà a lluir la camiseta grogueta els pròxims tres anys. Un migcampista polivalent que ara allargarà els registres de la temporada 2015-2016 amb el Vila-real amb el qual va jugar 33 partits i va marcar 4 gols.

Santi Comesaña, de 26 anys, és el jugador triat per a aportar treball i consistència al migcamp. Després de set temporades al Rayo Vallecano, el gallec de 26 anys aterrarà a la Plana per a jugar les pròximes quatre temporades. 

Tres incorporacions a les quals s'ha de sumar la de Ramon Terrats pagant la clàusula de dos milions i mig al Girona després de la cessió. Una operació en què pot influir de manera positiva, Iván Martín, jugador groguet cedit a l'equip català.

També et pot interessar

stats