El Vila-real no es desperta (4-0)

L'equip groguet ha patit una nova golejada en el seté i últim partit de pretemporada

Parejo, en una acció del partit
Parejo, en una acció del partit / Twitter: @VillarrealCF

S'encenen les alarmes en el Vila-real a només set dies de l'inici de la competició oficial. L'equip groguet ha perdut 4-0 contra el Newcastle en l'últim partit de preparació i tanca una pretemporada preocupant, amb només un triomf en set partits i díhuit gols encaixats.

Els anglesos han aprofitat la fragilitat defensiva grogueta per a avançar-se en el minut cinc. I tot i que el Newcastle ha tingut diverses ocasions per a ampliar l'avantatge, s'ha arribat al descans amb 1-0. En la represa, el Vila-real no s'ha despertat i ha acabat encaixant tres gols més per a patir la quarta golejada de la pretemporada.

Les sensacions a una setmana de rebre el Betis en l'inici de la Lliga no poden ser pitjors. Diumenge que ve a la Ceràmica ja no poden haver-hi excuses.