El Vila-real deixa sentenciat el duel autònomic en la primera part

Rober Pier en pròpia porteria, Fer Niño i Morales han donat la victòria al submarí contra el Llevant, que ha retallat distàncies amb el gol d'Iborra

Resum del Vila-real - Llevant

El Vila-real guanya el Llevant en el duel autonòmic entre els dos conjunts valencians. Un partit amistós que servia per a continuar preparant l'inici de les seues competicions lligueres la pròxima setmana.

El partit també servia per a veure Morales com a jugador del Vila-real i enfrontant-se al seu exequip; i Iborra, totalment a l'inrevés en el primer partit del de Montcada després de la tornada a l'equip granota.

El submarí ha sigut dominador clar del xoc ja des del principi. De fet, s'ha avançat molt prompte en el marcador gràcies a un gol en pròpia porteria de Rober Pier a un centre d'Estupiñán.

El segon gol ha arribat abans que es complira el minut 30 de partit. Chukwueze ha aprofitat la pròpia internada a l'àrea per la banda dreta i ha deixat una pilota a Fer Niño, que ha marcat a la mitja volta.

Amb el 2-0 ha acabat la primera part, i s'ha mantingut fins al minut 71, en què Postigo ha tombat Morales dins de l'àrea. Automàticament, l'àrbitre del xoc ha xiulat penal i Morales no ha dubtat de fer el tercer.

A la fi, Iborra amb el temps pràcticament complit, ha retallat distàncies de cap a la treta d'un córner.