El Vila-real deixa escapar una victòria de Champions (1-1)

L'empat, el tercer seguit dels d'Emery, també iguala el goal-average amb la Reial Societat.

Rubén Peña lluita per una pilota amb Mikel Oyarzabal
Rubén Peña lluita per una pilota amb Mikel Oyarzabal / Domenech Castelló (Efe)

Al Vila-real se li ha escapat la victòria contra un rival directe per posicions europees, la Reial Societat, en l'últim sospir del partit. Un desenllaç que l'allunya de les posicions de Lliga de Campions. Un nou empat que converteix l'equip entrenat per Unai Emery en el que més en té de tota la Lliga: 11 en 21 partits.

Un gol matiner de bella factura del migcampista Dani Parejo ha permés al Vila-real avançar-se en el marcador en el minut 2 de partit. Un potent tir des de fora de l'àrea s'ha colat per l'escaire de la meta donostiarra sense que el porter poguera evitar-ho.

Després del gol, la Reial s'ha apoderat de la possessió la pilota i ha tingut opcions d'empatar, com ara una pilota al travesser d'Isak, però la disciplina defensiva del Vila-real ha mantingut l'avantatge. A més, Paco Alcácer ha pogut fer el segon abans del descans amb un remat de taló que se n'ha eixit fregant el pal.

Després pel pas pels vestidors, l'equip groguet ha defensat el marcador i els jugadors de la Reial Societat a penes han assetjat la porteria de Sergio Asenjo. Però en l'última jugada del partit, quan els jugadors del Vila-real acariciaven els tres punts ha arribat el gol d'Alexander Isak.

Un gol que no només lleva dos punts als d'Emery, sinó que també empata el goal-average entre els dos equips, ja que en el partit de la primera volta el resultat també va ser d'empat a un. És a dir, en cas d'empat entre els dos equips a final de temporada, quedarà per davant l'equip amb millor balanç de gols.

Més de la meitat dels partits del Vila-real acaben en taules, com els dos últims davant Granada i Osca. Però el fet d'haver perdut només dos partits, segon equip amb menys derrotes, els manté en la part alta de la classificació. Una classificació en la qual manté els tres punts d'avantatge respecte al seu rival de hui, sisé.

També et pot interessar

stats