El Vila-real es deixa empatar i desllueix el seu debut a Europa (2-2)

Els groguets desaprofiten dos avantatges i són víctimes dels seus errors defensius.

Gerard Moreno es lamenta després d'una de les ocasions errades pels groguets en l'empat contra el Rangers en l'Europa League
Gerard Moreno es lamenta després d'una de les ocasions errades pels groguets en l'empat contra el Rangers en l'Europa League / EFE
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Daniel Hermosilla
21 de setembre 2018 - 02:00

El Vila-real no ha pogut, o no ha sabut, guanyar el Rangers (2-2) en el seu debut a l'Europa League, i continua sense saber què és guanyar en l'Estadi de la Ceràmica aquesta temporada. I això, a pesar d'avançar-se fins a dos vegades en el marcador, de marcar en el primer minut de joc i just després que el Rangers, que ha passat amb poc de futbol per la Plana, haguera empatat. En definitiva, un partit on, al conjunt groguet, li ha faltat contundència i encert per a tancar el partit quan l'ha tingut favorable, i li ha restat la feblesa defensiva que ha mostrat davant d'un equip que poc de perill ha creat.  

9 canvis en l'onze

Javi Calleja, el tècnic del Vila-real,  ha optat per tirar de fons d'armari en el debut del Vila-real en la present edició de l'Europa League. El tècnic groguet, mirant de reüll el clàssic contra el València i oxigenant la plantilla davant d'un període amb un calendari carregat, ha optat per jugar amb un equip que res ha tingut a veure amb el que ha utilitzat en la Lliga. Nou titulars a Leganés no han sigut de la partida. Però, precisament un d'ells, Carlos Bacca, en el minut ha fet, amb un gran llançament des de la llarga distància,  el primer gol del partit i de la competició d'aquesta temporada. Un golàs del colombià que, amb l'exterior del peu dret, ha posat el baló en l'escaire. I segon partit en què el 9 groguet ha vist porteria. 

El gol preveia un partit tranquil per als locals, fins i tot amb gols. Però res d'això. El Rangers no ha canviat la forma de jugar, tot i que anava per darrere en el marcador, i no ha llançat a porteria.  El Vila-real, tampoc. Possessió, sensació de perill amb Pedraza, Fornals i Sansone entonats, i poc més. A la vora del descans, Cazorla ha firmat la segona ocasió grogueta en un període soporífer. 

En l'inici de la segona part, doble ocasió grogueta per a tancar el partit.  Primer, Bacca, a porta buida i, després, Toko Ekambi han pogut marcar. I un poc més tard, Funes Mori i Pablo Fornals , també.  rematat a boca de canó als núvols, amb el porter ja batut. I tant perdonar que, al remat, a la primera que  el Rangers s'han acostat a l'àrea grogueta, han marcat mitjançant Arfield. Poc abans de l'empat, Gerard Moreno ha entrat per Funes Mori al camp, i en el primer baló que ha tocat ha fet l'empat, només un minut després del gol del Rangers. Però, com ha passat amb l'1 a 0, al Vila-real li ha faltat ambició i contundència per a tancar el partit davant d'un Rangers que, en la segona aproximació a l'àrea grogueta, ha fet l'empat per mitjà del veterà Lafferty. 

A pesar que, en els últims minuts, Bacca i Gerard Moreno han pogut marcar, el resultat d'empat ha sigut el definitiu empat a dos gols. En l'altre partit del Grup C, el Rapid de Viena, ha guanyat en el partit contra l'Spartak de Moscou per 2-0. Els gols els han fet el jugador rus Timofeev, en pròpia porta, i Thomas Murg, els dos en la segona part. El conjunt austríac és el líder del grup amb 3 punts, seguit del Vila-real i del Rangers, amb 1 punt. Tanca la classificació l'Spartak rus, encara sense punts. 

També et pot interessar

stats