El Vila-real debutarà en Primera Iberdrola contra l'Sporting de Huelva

El primer derbi serà en la jornada 6, el cap de setmana del 9 d'octubre, amb el Llevant-València

Així serà la primera jornada de la lliga Primera Iberdrola
Així serà la primera jornada de la Lliga Primera Iberdrola / RFEF

La Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha sortejat aquest dimecres el calendari de la Lliga Primera Iberdrola, la màxima categoria del futbol espanyol femení, que començarà el primer cap de setmana de setembre.

Serà la primera vegada que coincidiran en aquesta competició tres clubs de la Comunitat Valenciana, el Llevant, el València i el Vila-real, que enguany hi debuta.

L'equip groguet viatjarà a Huelva per a enfrontar-se a l'Sporting Club, el València obrirà la temporada contra la Reial Societat a terres basques mentre que el Llevant rebrà el seu rival directe de la passada temporada, el Reial Madrid.

El primer derbi serà en la jornada 6, el cap de setmana del 9 d'octubre, amb el Llevant-València. L'equip granota s'enfrontarà al Vila-real el 12 de desembre, a Bunyol, i el 6 de març, a Vila-real. Per la seua part, els enfrontaments entre l'equip groguet i el València seran el 19 de desembre, a Vila-real, i el 13 de març, a Paterna. El de 6 febrer serà el derbi de la ciutat de València de la segona volta.

També et pot interessar

stats