El Vila-real continua sense guanyar (0-0)

L'equip groguet ha sumat el quart empat en quatre jornades de Lliga després d'un partit en què ha penalitzat la falta d'encert de cara a porteria

Danjuma lluita per una pilota dividida
Danjuma lluita per una pilota dividida / Cati Cladera (Efe)

La primera victòria del Vila-real en la Lliga haurà de continuar esperant almenys alguns dies més. La visita a Mallorca ha acabat amb el quart empat en quatre partits (0-0). La falta d'encert de cara a porteria ha penalitzat els groguets, que s'han mostrat superiors al rival.

Unai Emery s'ha trobat amb un contratemps d'última hora amb la baixa de Gerard Moreno per una sobrecàrrega muscular en els isquiotibials de la cama dreta. El tècnic ha suplit la baixa del davanter amb Arnaut Danjuma, que ha debutat com a titular, i ha fet rotacions en l'onze després del debut en la Champions League. Parejo, Pedraza i Yéremi Pino s'han quedat a la banqueta i en el seu lloc han entrat Coquelin, Estupiñán i Moi Gómez.

Tot i els nombrosos canvis, el Vila-real ha començat molt concentrat al Visit Mallorca Estadi i abans que es compliren els cinc minuts de joc ja ha disposat d'una gran ocasió per a avançar-se en el marcador. Però Dia primer i Danjuma després no han definit bé una bona acció de Foyth per la dreta. L'equip groguet ha dominat quasi completament el partit durant els 30 primers minuts contra un Mallorca que a penes podia passar del mig del camp. Només la falta d'encert ha evitat que els d'Emery s'avançaren. En el tram final de la primera part l'equip local ha despertat i Fer Niño, futbolista cedit pel Vila-real, ha perdonat davant Rulli.

L'equip groguet ha eixit adormit en la represa i Emery no ha dubtat a introduir canvis per a canviar el guió del duel. En una substitució quàdrupla, el tècnic ha fet entrar Parejo, Alberto Moreno, Yéremi Pini i Paco Alcácer en el lloc de Coquelin, Trigueros, Danjuma i Dia. La revolució ha tingut l'efecte desitjat i el Vila-real ha tornat a tancar el Mallorca en la seua àrea. Però novament sense encert en les accions d'atac.

Els minuts han anat passant i feia la sensació que el punt era bo per al Mallorca. En canvi, la necessitat del Vila-real ha fet que els groguets ho intentaren fins al final, amb més cor que cap. El gol no ha arribat i la cosa haguera pogut acabar pitjor, ja que l'àrbitre ha anul·lat un gol a Hoppe.

Dimecres contra l'Elx, els groguets tindran una nova oportunitat per a estrenar el caseller de victòries en Lliga i en la temporada, ja que els sis partits disputats fins ara han acabat en empat.