El Vila-real segueix sense guanyar (0-0)

L'equip groguet ha sumat contra l'Espanyol el segon empat consecutiu en la Lliga

Gerard Moreno intenta un llançament a porta
Gerard Moreno intenta un llançament a porteria / Alejandro García (Efe)

Dues jornades, cap gol i dos empats. Aquest és el pobre bagatge del Vila-real en l'inici lliguer. L'equip groguet no ha pogut guanyar l'Espanyol a l'RCDE Stadium (0-0) i s'ha hagut de conformar amb un punt. I fins i tot, hauria pogut ser pitjor, ja que l'àrbitre ha anul·lat un gol a Wu Lei en el temps afegit.

L'Espanyol s'ha mostrat molt combatiu des des de l'inici i ha plantat cara al Vila-real, amb un joc molt ofensiu, i ha posat en problemes Jerónimo Rulli, que ha tornat a jugar a la porteria. L'equip d'Unai Emery, per contra, tenia problemes per a desenvolupar el seu joc davant l'espenta local. Fins al minut 30, els visitants no han posat en problemes la defensa catalana. Moi Gómez ha caigut davant l'eixida de Diego López i s'ha reclamat penal, però el VAR ha anul·lat l'acció per un dubtós fora de joc. I amb el 0-0 han arribat al descans.

En la represa, el partit ha derivat en un intercanvi de colps entre els dos equips, amb ocasions a un costat i a l'altre del terreny de joc. Emery ha mogut la banqueta en busca de la primera victòria de la temporada i ha donat entrada a l'últim fitxatge groguet, Danjuma. Però el ben cert és que ha estat més prop el gol de l'Espanyol que el del Vila-real. Raúl de Tomás ha estat a punt d'aprofitar una errada de Rulli, però el seu llançament ha eixit desviat. I poc després, Wu Lei ha marcat després d'una jugada enrevessada, però l'àrbitre ha anul·lat el gol per unes mans del davanter xinés.

Tot i l'ensurt final, el Vila-real ha sumat un punt que fa gust de poc després de no guanyar el Granada a casa en la primera jornada. Ara caldrà anar amb una certa urgència a buscar el triomf contra l'Atlètic de Madrid al Wanda Metropolitano.