El Vila-real continua sense guanyar a casa

Els groguets han sigut superiors però la falta de pegada i profunditat ha fet que el Valladolid s'impose.

El defensa del Valladolid Antonio Jesús Regal  el defensa del Villarreal Jaume Costa durant el partit l'estadi de la Ceràmica
El defensa del Valladolid Antonio Jesús Regal el defensa del Villarreal Jaume Costa durant el partit l'estadi de la Ceràmica / Domenech Castelló (Efe)

El Vila-real ha saltat a la gespa de l'Estadi de la Ceràmica sabent que la seua afició necessitava confirmar la millora de l'equip, i res millor que fer-ho amb la primera victòria a casa; però el Valladolid no és un rival fàcil. Molt ordenats en defensa, els castellans no han deixat espais de creació als groguets, que malgrat tindre la possessió del baló, no han pogut generar ocasions i han acabat ofegats.

Fins al minut 21 cap dels dos equips ha inquietat la porteria contrària. La primera oportunitat ha nascut de les botes del 7 del Vila-real, Gerard Moreno, molt actiu durant tot el partit, però sense encert. Aquesta ocasió ha revifat el partit i immediatament ha sorgit la primera ocasió del Valladolid en mans de Rubén Alcaraz. Els dos equips venien de sumar tres punts en els últims partits i lluitaven per una victòria molt desitjada davant dels 15.000 aficionats congregats a l'Estadi de la Ceràmica.

A ratxes, a fogonades, de manera molt intermitent el Vila-real ha anat arribant a la porteria de Jordi Masip, molt sòlid durant tot el partit, però no aconseguia materialitzar les ocasions. Una volea de Gerard Moreno a pas de Manu Trigueros acabava estavellada en el pal al minut 36, i era la millor oportunitat del Vila-real durant la primera meitat. També el Valladolid ha tingut d'oportunitats. Les millors, en les botes de Dujecov.

En la segona part, el Vila-real ha tornat a manar de la mateixa manera que havia començat el partit, però amb el mateix resultat. Una vegada rere l'altra el submarí groguet s'estavellava contra la fèrria defensa val·lisoletana. Tal vegada en el moment que menys ho mereixien els del Valladolid, ha arribat el seu gol. Ha sigut en el primer xut a porteria de la segona part per als de Pucela. Leo Suárez, justament un futbolista cedit pel Vila-real a les files del Valladolid, ha sigut qui ha arreplegat una pilota despenjada per la defensa del Vila-real per a fer un xut imparable per Asenjo. El partit ha quedat pràcticament sentenciat amb aquesta acció ja que els castellans han tancat encara més la seua defensa a partir d'eixe moment.

L'afició del Vila-real demostrava la seua frustració. La primera victòria a casa se'ls escapava de les mans i sols una reacció ràpida podria calmar els ànims, però al Vila-real li faltava capacitat per a desbordar el rival. Cazorla quasi perd els nervis en una acció sense molta transcendència i això li ha costat la groga i, en general, queda demostrat que les presses no són bones conselleres. L'esfèric continuava rodant lent. La intenció del Valladolid era adormir el partit i radicalitzar el seu tancament defensiu per a eixir a la contra si es generava l'ocasió.

En una arribada del Vila-real a la porteria de Masip, l'àrbitre, Iglesias Villanueva, ha hagut de recórrer al videoarbitratge per primera vegada a l'Estadi de la Ceràmica. Els groguets demanaven mà en l'àrea que finalment ha estat concedida. Gerard Moreno, protagonista de la major part de les accions ofensives del Vila-real, volia marcar, però hui no era el seu dia. Negat de cara al gol, Masip ha endevinat la direcció del llançament i el penal no s'ha materialitzat. Amb els ànims més baixos encara, el Vila-real ha continuat intentant-ho sense sort. El monòleg del conjunt de Calleja es quedava sense veu i en una contra el Valladolid encara podia haver ampliat la diferència, però Iglesias Villanueva ha anul·lat el gol per fora de joc just.

A la fi del partit decepció per al submarí groguet que continua sense conéixer la victòria a casa i setmana pletòrica per al Valladolid que suma el seu primer partit guanyat a domicili.

També et pot interessar

stats