El Vila-real es consolida en els llocs europeus

Un hat-trick de Bacca i un gol de Castillejo han donat la victòria als groguets per 4 gols a 1.

Carlos Bacca, davanter del Vila-real, celebrant un dels 3 gols
Carlos Bacca, davanter del Vila-real, celebrant un dels 3 gols / EFE

Amb un hat-trick del davanter Carlos Bacca i un gol en les acaballes del partit de Castillejo, el Vila-real aconsegueix una victòria important que el consolida en els llocs europeus.

En un partit que s'ha iniciat sense control de cap dels dos equips, els groguets són els que millor han aprofitat el desconcert i en cinc minuts de bogeria s'han marcat tres dels quatre gols d'un partit que podia haver tingut un marcador més ample. Aquest és el primer hat-trick del colombià en la Lliga espanyola, suma 15 gols en Lliga i supera Bakamú per a convertir-se en el cinqué jugador groguet que marca un hat-trick, per darrere de Forlán, Riquelme i Uche.

Tot i el marcador final, el partit entre el Vila-real i el Celta ha arrancat sota una intensa pluja i una jugada polèmica en contra dels groguets. El jugador Wass se'n va directe a la porteria del Vila-real i Asenjo protagonitza una jugada que protesten els jugadors del Celta en considerar penal l'acció del porter local.

El partit es torna boig i Maxi Gómez posa de nou Asenjo a prova.

La primera oportunitat dels vila-realencs arriba en el minut 3 amb un remat d'Álvaro que para el porter del Celta. Quasi tot seguit, Bacca torna a intentar foradar la porteria blava amb un remat de cap que no entra de poc.

El Vila-real ho intenta i en el minut 12, el davanter colombià encerta i envia el baló al fons de la xarxa. Era el primer gol del partit i el primer de Bacca que aprofita una errada defensiva del conjunt gallec.

Però el Celta no decau i torna a intentar-ho. De fet, en el minut 26 quasi obté l'empat que ha salvat hui un inspirat Asenjo. El partit es torna boig i en cinc minuts es marquen quatre gols. En el minut 33 el Celta empata amb un gol de Pione Sisto, però lluny de decaure, només dos minuts després, el Vila-real torna a posar-se per davant amb un nou gol de Bacca. El segon del partit, i del compte particular del jugador, que vol fer més. I ho aconsegueix.

En el minut 37, quasi sense temps de celebrar el segon, el colombià fa el tercer gol dels groguets gràcies a una extraordinària passada de Raba. Gol del Vila-real i hat-trick de Bacca. El segon hat-trick d'un jugador colombià a Espanya, l'altre el va aconseguir Falcao.

Bacca, per quarta jornada consecutiva, marca gol i consolida el seu excel·lent moment de forma en el punt més important de la competició. Amb un ritme trepidant, i la victòria 3-1 per al Vila-real, arribem al descans.

En la segona part el partit torna a eixir boig, les ocasions es donen en les dues porteries però el cansament es fa més perceptible en els groguets que intenten aprofitar els contracolps. El Celta domina, però ja en el descompte Castillejo aprofita la seua velocitat i tanca el partit amb un gol en l'última jugada d'un enfrontament que amb el marcador de 4 gols a 1, consolida els groguets en els llocs europeus.