El Vila-real comença la pretemporada

L'equip entrenat per Unai Emery té al davant tres partits amistosos confirmats

Un dels fitxatges groguets, Aissa Mandi, passa la revisió mèdica
Un dels fitxatges groguets, Aissa Mandi, passa la revisió mèdica / Vila-real CF

El Vila-real va ser l'últim equip valencià que va acabar la passada temporada, per la final de l'Europa League, i l'últim que ha començat la pròxima: ha començat hui les proves mèdiques.

Catorze futbolistes han passat aquest dijous els reconeixements mèdics a la ciutat esportiva del club i demà ho faran altres dèsset jugadors. La data d'inici dels entrenaments està supeditada a la realització de proves relacionades amb la Covid-19, que també s'estan realitzant aquesta setmana.

L'equip entrenat per Unai Emery té al davant tres partits amistosos confirmats. El primer d'ells tindrà lloc davant el València CF el 16 de juliol a les instal·lacions d'Oliva Nova. La següent setmana, el Vila-real viatjarà a Hongria per a jugar, el 24 de juliol, un amistós contra el Budapest Honvéd en el partit inaugural del Bozsik Arena. L'Olympique de Marsella serà un altre dels rivals de la pretemporada grogueta: s'enfrontaran el 31 de juliol a l'Stade Orange Vélodrome de la ciutat francesa.

El submarí iniciarà oficialment la temporada l'11 d'agost amb la Supercopa d'Europa contra el Chelsea en Windsor Park (Belfast, Irlanda del Nord). Uns dies després, la Lliga s'iniciarà per al Vila-real el 16 d'agost contra el Granada, a l'Estadi de la Ceràmica.

També et pot interessar

stats