El Vila-real comença fort la temporada

Els d'Unai Emery juguen la Supercopa d'Europa i comencen la Lliga contra el Granada

El Vila-real comença la temporada amb la Supercopa Europea
El Vila-real comença la temporada amb la Supercopa Europea

La pretemporada arriba a la seua fi. És l'hora de la veritat. Amb l'inici de lliga aquest cap de setmana, els equips ja es preparen per a intentar fer un bon començament i tractar de sumar punts al més ràpid possible per a arribar als objectius.

Un d'ells és el Vila-real que, a més, enguany tornarà a disputar la Champions League per haver sigut guanyador de l'Europa League la temporada passada.

Però abans, un altre dels privilegis que li donava guanyar aquest títol era el fet de disputar la Supercopa d'Europa contra el campió de la Champions League, el Chelsea.

Trofeu de la Supercopa d'Europa
Trofeu de la Supercopa d'Europa

El partit es disputa aquest dimecres dia 11, a la ciutat de Belfast, a Irlanda del Nord, i l'equip arriba amb baixes i dubtes. D'una banda, Chukwueze i Parejo estan descartats per lesió i, als dos, es podria unir Capoue i Paco Alcácer amb molèsties físiques.

A aquests també es podrien unir Moir Gómez, Coquelin i Rulli, que continuen sent dubte per a la final.

Qui sí que serà baixa segura és Chukwueze, que continua recuperant-se després d'haver passat per quiròfan a finals de maig.

Amb qui sí que podrà comptar Emery és amb Pau Torres. El defensa central jugarà, després de l'Eurocopa i els Jocs Olímpics, el que es considerarà l'últim partit de la temporada 2020-2021, abans que s'agafe unes merescudes vacances.

Kanté i deu més

Davant, el Vila-real tindrà a un equip consolidat que no entrava en les quinieles per a guanyar la Champions, però que el seu gran final de temporada el va portar al més alt.

Pendents de l'arribada de Lukaku, del qual s'especula que el club de Londres pagarà vora 115 milions d'euros a l'Inter de Milà, el Chelsea manté un grup sòlid amb jugadors de primer nivell i un entrenador consolidat en l'elit del futbol europeu.

El futbolista del Chelsea, N'golo Kanté
El futbolista del Chelsea, N'golo Kanté

Tuchel podrà comptar per al partit amb jugadors com Pulisic, Werner, Havertz o Mason Mount; però per damunt de tots destaca Ngolo Kanté. El migcampista francés és el pulmó de l'equip. No només defén, també ataca i ho fa amb criteri i un desplegament físic portentós. Per això, Emery haurà de buscar quina serà la tecla per a parar un jugador que és el que s'encarrega de parar els de l'equip contrari.

També et pot interessar

stats